Subscribe:

adds 468 x 60

Sunday, February 23, 2014

Majlis Makan Tengahari Sempena Reunion Intake Ke-19

Disediakan oleh: Lt Asyraf Hamizan TLDM


        Pada 23 Feb 14 bersamaan 23 Rabiulakhir 1435, telah berlangsungnya suatu majlis yang diadakan khas di KD MAHAWANGSA. Majlis makan tengahari sempena reunion intake ke-19 telah diadakan di geladak kereta kebal KD MAHAWANGSA pada jam 1300H. Majlis ini meupakan satu majlis yang julung-julung kali diadakan di KD MAHAWANGSA.
PM KD MHW menyambut ketibaan para tetamu
Para tetamu sedang menjamu selera

        Antara panglima-panglima daripada intake ke-19 yang masih lagi dalam perkhidmatan TLDM dan hadir ke majlis ini adalah Laksma Dato’ Pahlawan Sulaiman bin Mohamad, Laksma Dato’ Wan Othman bin Wan Abd Rahman dan Laksma Ahmad bin Abdullah. Ahli keluarga jemputan juga turut hadir bagi sama-sama memeriahkan majlis pada tengahari tersebut. Sesi bergambar telah diadakan di geladak kereta kebal KD MAHAWANGSA sebagai acara permulaan sebelum jamuan dimulakan. Majlis ini juga turut dihiburkan oleh Unpublish Band yang dijemput khas daripada KD JEBAT. Para tetamu menikmati jamuan tengahari yang disediakan sambil dihiburkan oleh band jemputan.
Kaum keluarga jemputan juga menikmati hidangan yang disediakan

Unpublish Band menghiburkan para jemputan

Kept (B) Mohd Halim bin Hj. Maulud memberi sepatah dua kata
       Majlis ini diteruskan dengan ucapan daripada wakil intake ke-19 iaitu Kept (B) Mohd Halim bin Hj. Maulud. Seterusnya, beliau menyampaikan cenderahati kepada Pegawai Memerintah KD MAHAWANGSA sebagai tanda terima kasih dan kenang-kenangan sempena majlis makan tengahari yang gilang-gemilang ini. Majlis ini telah selesai pada jam 1430H.
PM KD MHW menandatangani pada banner Intake ke-19
Penyampaian cenderahati kepada PM KD MHW
Sesi bergambar


 No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...