Subscribe:

adds 468 x 60

Thursday, January 09, 2014

Senamrobik Armada Pertama Bagi Tahun 2014

Disediakan oleh : Lt Akeem TLDM
       Pada 9 Jan 14 bersamaan 8 Rabiulawal1435, satu lagi senamrobik armada telah dilakukan di Stadium Pangkalan TLDM Lumut yang bermula pada jam 0730H. Senamrobik anjuran KD JEBAT ini telah dihadiri oleh Pegawai Kanan Armada yang baru iaitu Pegawai Memerintah KD MAHAWANGSA Kepten Roslee bin Mohamad Isa TLDM. Beliau telah hadir bersama beberapa pegawai memerintah yang lain supaya sama-sama dapat memeriahkan lagi senamrobik tersebut.
Warga armada yang hadir untuk senamrobik

        Dengan diiringi lagu-lagu yang rancak dan menghiburkan, warga armada yang hadir dapat membuat pergerakan dengan cergas dan bertenaga. Setelah selama 40 minit membuat pelbagai pergerakan, senamrobik pada kali ini diteruskan dengan ucapan oleh Pegawai Kanan Armada buat pertama kalinya kepada warga armada. Beliau mengharapkan agar seluruh warga armada akan terus memberikan sokongan dan kerjasama kepada pentadbiran serta pucuk pimpinan yang baru.
Pegawai Memerintah kapal juga turut hadir untuk senamrobik
Pelbagai gerakan yang menarik dan bertenaga
     Selain itu, aktiviti seperti ini haruslah diadakan dengan lebih kerap supaya dapat menguatkan silaturahim di kalangan warga armada di Pangkalan TLDM Lumut.

 
Pegawai Kanan Armada memberikan sepatah dua kata
Warga armada bersama Pegawai Kanan Armada


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...