Subscribe:

adds 468 x 60

Monday, August 13, 2012

MAJLIS MALAM AKRAB OSTEX 12Kota Kinabalu 12 Jul – Bersempena OSTEX 12, Majlis Malam Akrab telah diadakan di Markas Angkatan Kapal Selam (MAKS). Acara bermula sekitar jam 1930H. 


Majlis Malam Akrab diserikan lagi dengan kehadiran Panglima Armada(PA) Laksdya Dato’ Abd Hadi bin A.Rashid,Panglima Wilayah Laut 2 (PWL 2) Laksamana Muda Dato’Pahlawan Mohammad Rosland Omar,Ketua Staf Markas Armada (KS) Laksamana Pertama Dato’Pahlawan Haji Mohamad Adib bin Abdul Samad,Pegawai Kanan Armada serta Pegawai-pegawai Memerintah. 


Dalam teks ucapan,beliau amat berbangga diatas segala usaha yang ditunjukkan oleh semua pihak yang terlibat bagi menjayakan Exsesais OSTEX 12. Panglima Armada menyuarakan rasa gembira serta mengucapkan terima kasih kepada Panglima Wilayah Laut 2 yang telah melaksanakan Majlis Malam Akrab 2012 dengan jayanya. 


Persembahan band Gema Lautan Mawilla2 turut sama memeriahkan majlis tersebut dengan persembahan lagu-lagu bagi mengiringi kemeriahan sambutan Malam Akrab OSTEX 2012. Dalam masa yang sama Panglima Armada telah menyempurnakan Peyampaian hadiah bagi para pemenang dalam acara golf yang dilangsungkan pada sebelah petangnya. Majlis ini diadakan bertujuan bagi mengeratkan ikatan persaudaraan dikalangan warga Navy.People. Semoga kecemerlangan ini dapat diteruskan di masa hadapan agar ianya kekal dan dapat diabadikan dengan penuh bermakna.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...