Subscribe:

adds 468 x 60

Thursday, June 28, 2012

1st National Conference On Quality Environment For Higher Learning Institutions In Malaysia

Sumber: Lt Mohd Khusainy bin Anua TLDM 
             Timbalan Pegawai Jurutera Hull


Syukur Alhamdulillah kerana dengan izin dan limpah kurnia-Nya, Pegawai Memerintah KD MAHAWANGSA Kepten Jamel bin Abd Rahman TLDM sekali lagi berjaya menyempurnakan pembentangan beliau di 1st National Conference On Quality Environment For Higher Learning Institutions In Malaysia. Jemputan yang julung kalinya ke suatu majlis yang dianggap besar ini merupakan satu penghargaan besar buat warga 1MAHAWANGSA yang diwakili oleh Pegawai Memerintah sendiri. Ini kerana beliau turut dibarisi pembentang yang berlatarbelakangkan di kalangan orang yang berjaya di Malaysia. 


Kehadiran beliau sebagai wajah Tentera Laut Diraja Malaysia membuktikan bahawa tentera juga mampu untuk berjaya setanding dengan pihak luar. Keyakinan ini juga turut didorong dengan kejayaan warga 1MAHAWANGSA dalam melaksanakan pelbagai program sebelum ini. 


Jesteru itu, kami seluruh warga KD MAHAWANGSA ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat. Diharapkan pengalaman dan ilmu yang dikongsi dapat dimanfaatkan untuk masa akan datang. Sekian, Salam 1MAHAWANGSA dan Bravo Zulu. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...