Subscribe:

adds 468 x 60

Wednesday, May 30, 2012

Malam Riadah Wisma Perwira

Sumber: Lt Misyran Haffizul Izlan Mazuki TLDM 
              Pembantu Pegawai Jurutera Letrik & Senjata 2 Sudah menjadi rutin bagi pegawai-pegawai KD MAHAWANGSA untuk makan bersama-sama setelah merapat di pelabuhan luar dari Lumut. Selain dapat mengeratkankan lagi silaturrahim sesama pegawai KD MAHAWANGSA, ianya dapat merapatkan lagi hubungan pegawai-pegawai dengan Pegawai Memerintah KD MAHAWANGSA. 


Pada malam tersebut juga, pegawai-pegawai baru sempat bertemu muka dengan mantan Pegawai Jurutera Elektrik & Senjata KD MAHAWANGSA, Lt Kdr Matthew TLDM yang kini bertugas di MAWILLA 2. 


Ketika merapat di PTKK, sekali lagi pegawai-pegawai KD MAHAWANGSA keluar bersama-sama menuju ke gerai Masakan Jawa Special yang menyediakan makanan laut yang segar bertempat di tengah-tengah bandaraya Kota Kinabalu. Lokasi yang strategik, tempat yang nyaman serta makanan laut yang segar memang menarik minat semua untuk ke gerai tersebut. 


Pegawai-pegawai KD MAHAWANGSA memilih untuk menikmati juadah yang paling istimewa di gerai tersebut iaitu Ikan Kerapu masak 3 rasa, Sotong goreng sambal, udang goreng mentega dan juga kangkung goreng belacan. Lauk pauk tersebut amat menyelerakan. 


Disarankan kepada sesiapa yang berpeluang menjejakkan kaki ke Kota Kinabalu untuk mencuba sendiri masakan di gerai tersebut kerana makanannya dikategorikan makanan bertaraf masakan hotel dengan harga yang sangat berpatutan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...