Subscribe:

adds 468 x 60

Friday, March 16, 2012

Buletin Armada 2/11Armada TLDM telah menerbitkan Buletin Armada Edisi 2/11. Kepada para pengunjung boleh download buletin ini di sini. Anda juga boleh membaca terus secara online tanpa perlu download terlebih dahulu.

Penasihat bagi penghasilan Buletin Armada ini adalah Pegawai Memerintah KD MAHAWANGSA Kept Jamel bin Abdul Rahman TLDM manakala Ketua Editor adalah Pegawai Memerintah KD PERANTAU Kdr Najhan bin Md. Said TLDM .

Pelbagai peristiwa-peristiwa penting yang berlaku di Armada TLDM tercatat di dalam buletin ini.

Buletin Armada Okt 2011


Di sini juga saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada Ketua Editor Kdr Najhan bin Md. Said TLDM dan Tim Sidang Redaksi Buletin Armada kerana berjaya mengimplimentasikan impian Armada dalam menghasilkan Buletin Armada yang sekian lama dirancangkan. Sesungguhnya komitmen serta masa saudara dan Tim Sidang Redaksi korbankan dalam penghasilan buletin ini tiada nilainya. Tahniah saya ucapkan. Bravo Zulu.


                                                                              Kept Jamel bin Abd Rahman TLDM
                                                                         Pegawai Memerintah KD MAHAWANGSA


2 comments:

  1. Terima kasih sekalung budi juga buat Kept Jamel atas kepercayaan yang diberikan kepada KD PERANTAU untuk merealisasikan penerbitan Buletin Armada Siri 2 ini. Secara jujur, saya amat terharu melihat e-buletin ini diuploadkan di dalam laman web ini. Sebaik sahaja saya melihat e-buletin ini terpapar di dalam laman web ini, saya dapat membayangkan ukiran senyuman di wajah-wajah seluruh ahli pasukan sidang editor yang bersama-sama saya menyediakan buletin ini. Well done team! Dan jutaan terima kasih juga kepada the best damn navy ship, KD Mahawangsa...

    ReplyDelete
  2. Tanpa usaha gigih dan komitmen Kdr Najhan sebagai Ketua Editor dan teamnya buletin ini tidak mungkin menjadi kenyataan. Thank You Kdr Najhan and job well done!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...